Domino spellen spelen

Het klassieke spelletje domino wordt al jaren gespeeld en is erg populair. Waar het vroeger veelal gespeeld werd met vrienden en familie, is het spel tegenwoordig ook makkelijk online te  spelen. Domino komt oorspronkelijk uit China en is ontwikkeld door de beroemde generaal Hung Ming. Tegenwoordig is het spel vooral bekend op Curaçao en in Latijns-Amerika waar ook vele toernooien worden gehouden. Het spel is heel simpel en wordt met diverse dominostenen gespeeld. De stenen zijn langwerpig en bedekt met zwarte ogen over twee helften. Op iedere helft staan van 1 tot 6 ogen en elke steen heeft dus in totaal 12 ogen.

Online domino spelletjes

Om online domino te spelen kun je op verschillende domino websites applicaties downloaden. Op deze software geef je aan met wie je wilt spelen en of je gratis wilt gamen of voor echt geld. Natuurlijk kun je ook een keuze maken uit diverse spellen. Heb je nog geen ervaring met online domino spelen? Probeer dan eerst een gratis spel uit en krijg het spel onder de knie. Als je al vaker online domino gespeeld hebt, kun je voor het echte geld gaan en een spelersaccount aanmaken. Net zoals bij online gokken en online casino's kun je betalen met veilige betaalmethoden zoals iDeal en Paypal.

Ontdek domino!

Online domino wordt steeds populairder en is een grote trend aan het worden op het gebied van online games. Het spel is tegenwoordig zelfs net zo favoriet als poker en blackjack. Nieuwsgierig geworden naar  domino spelletjes op het web? Bekijk dan snel het huidige aanbod aan domino spellen op gratis-onlinespelletjes.nl. Of kijk voor nog veel meer domino aanbod op de website Annodomino. Kom ter ontspanning met gratis domino spellen en kijk hoe goed jij bent in domino games.

Alien Guard 2

Wordt koning van de heuvel met geweren, verdedig je land maar kijk uit voor die kleine boze aliens...

speel nu

Pig on the Rocket

Varkens vliegen! De dag is gekomen! Stuur om raket brandstof te verzamelen en eten voor jou varken op de raket.

speel nu

Extreme racing 2

Pak je splinter nieuwe sportwagen voor een ritje rond Tropical Island! Gebruik de pijltjes toetsen om te sturen...

speel nu